Isabel Dumaa är en 18-årig artist från Kalifornien som ursprungligen kommer från San Francisco, men som numera bor i Los Angeles. Med singeln Call my bluff debuterar Isabel både som artist och här i bloggen. Välkommen.

Popmuzik Popcast

Singeln Call my bluff är en medryckande och härligt poplåt med stark melodi som är sådär härligt ögonblicklig att bara älska. På singeln sjunger artisten om att känna att man kanske inte riktigt är tillräckligt bra eller duger alla gånger.

Om singeln berättar sångerskan för bloggen:

Jag skriver kursivt för att det får mig att känna mig smartare, kom till mig en dag efter att ha lämnat skolan. Jag hade lämnat min dator hemma och var tvungen att skriva en del av en uppsats för hand och jag gjorde det i kursiv. Jag frågade mig själv varför jag valde att skriva i kursiv och när jag tittade på skriften insåg jag att det gav mig en känsla av särart och individualitet, oavsett vilka ord jag lade ner. Även om jag inte kände mig säker på uppsatsen så kändes det bättre i kursivt. Den idén blev grunden för den här låten. Senare samma år flyttade jag till LA och fann mig själv uppleva känslor av underlägsenhet och tvivel. Ändå kom jag på mig själv med att göra små saker eller sätta upp olika fasader som skulle få mig att må bättre om mig själv, eller åtminstone framstå som det. Jag ville skriva en låt som kapslade in den där känslan av bedragare syndrom och att erövra den.”

Kasta dig över denna ljuva poplåt här i bloggen och upptäck din nya idol.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.