Över en Stevie Nicks inspirerad gitarrslinga gör en av gräddhyllans absolut bästa röster comback. Jag pratar om ingen annan än den brittiska stjärnan Jessie J som ratades i England men fick skivkontrakt i LA. Efter dryga 10 år sedan släppet av det monumentala debutalbumet Who You Are. Har artistens karriär genomgått höga toppar och djupa dalar. Uppföljar-albumet blev en flopp, tredje försöket genererade en av de största singlarna 2014 genom Bang Bang. Därefter gick sångerskan igenom en otroligt tung period i sitt liv och kände ett stort behov att pröva något nytt. Vilket resulterade i en medverkan i Kinas största sång-tävling som hon sedermera vann och blev första utländska tävlande att vinna. Resultatet för henens musikaliska resa blev därefter det experimentella albumet R.O.S.E i vilket Jessie J utmanande både sig själv och tänjde på genremässiga gränser. 

Apple Music Svensk Pop

Men nu 2021 är artisten med sina egna ord trött på att bli undervärderad av musikbranchen. Genom singeln I Want Love är hon här för att bevisa vem hon är och vad hon står för. Soul ändå ut i fingerspetsarna och sångerskan gör det med sån otrolig finess och inlevelse att det bara är att kapitulera. Denna nya era som mogen vuxen kvinna känns inget annat än perfekt tajmad och passar som hand i handske i den nostalgiska våg som sköljer över musikvärlden just nu. I I Want Love får vi tonartshöjning och en kärleks-suktande Jessie J som brister ut i en önskan efter kärlek. Producerad av hit-makaren Ryan Tedder är detta inget annat än en given hit.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.