Vackert avskalat med en otrolig närvaro och nerv så skrev bloggen om Nanie Taunos förra singel Sista Andetag. Nu är hon tillbaka med låten Första sista, en sprudlande poplåt om den mest fantastiska känslan i världen, nämligen att vara nykär. Här hör vi Nanie sjunga om att hon hittat sin soulmate, den där personen som fullkomligt kompletterar en och får en att vilja ändra sig till det bättre. Med singeln önskar artisten sprida mycket värme till många nykära hjärtan i sommar. 

Svensk Pop Apple Music

”Efter att jag träffat min sambo för första gången så var jag nojig över att berätta för någon om honom, för att jag var rädd. Rädd att jag skulle ta ut saker i förskott och förvänta mig att det skulle bli något som skulle vara beständigt. Jag och min mamma står varandra nära, så det var riktigt svårt att inte ringa upp henne på direkten och säga att jag träffat världens finaste människa. Den som jag vill ska vara min första sista.” 

Produktionen andas pop med influenser av R&B och går från det lilla till det stora med bravur. Elektroniska syntar agerar ledstjärnan och beatet är avskalat men riktigt effektfullt med successivt ökande pukor som fyller ut ljudbilden. Första Sista är passande nog den sista låten innan artistens första EP. Fram tills den släpps lyssnar vi till en ny svensk pop-pärla från lovande Nanie och hennes Första sista

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011