Vackert avskalat med en otrolig närvaro och nerv så skrev bloggen om Nanie Taunos förra singel Sista Andetag. Nu är hon tillbaka med låten Första sista, en sprudlande poplåt om den mest fantastiska känslan i världen, nämligen att vara nykär. Här hör vi Nanie sjunga om att hon hittat sin soulmate, den där personen som fullkomligt kompletterar en och får en att vilja ändra sig till det bättre. Med singeln önskar artisten sprida mycket värme till många nykära hjärtan i sommar. 

”Efter att jag träffat min sambo för första gången så var jag nojig över att berätta för någon om honom, för att jag var rädd. Rädd att jag skulle ta ut saker i förskott och förvänta mig att det skulle bli något som skulle vara beständigt. Jag och min mamma står varandra nära, så det var riktigt svårt att inte ringa upp henne på direkten och säga att jag träffat världens finaste människa. Den som jag vill ska vara min första sista.” 

Produktionen andas pop med influenser av R&B och går från det lilla till det stora med bravur. Elektroniska syntar agerar ledstjärnan och beatet är avskalat men riktigt effektfullt med successivt ökande pukor som fyller ut ljudbilden. Första Sista är passande nog den sista låten innan artistens första EP. Fram tills den släpps lyssnar vi till en ny svensk pop-pärla från lovande Nanie och hennes Första sista

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.