Mästarinnan av låtskriveri med förmågan att förmedla magiska känslor genom otroliga pop-låtar är ÄNTLIGEN tillbaka med en nya singeln Solar Power som lovar ett tredje album inom kort. Vem minns inte det monumentala nedslaget som Team gjorde och skapade den melankoliska artist vi alla idag vet som Lorde. Passande nog släpptes nya singeln Solar Power för att konvergera med solförmörkelsen som skedde i torsdags. Spännande när naturlagar och musik möter varandra i perfekt harmoni måste jag säga. 

Popmuzik Lover

Låten är producerad av Jack Antonoff som även jobbat med många av Lordes bästis Taylor Swift. Produktionen är relativt upplyftande med sin akustiska gitarr och försiktiga men härliga trummor. Det andas sommar och vi hör även sångerskan sjunga om hur mycket hon just hatar vintern och dess kalla skrud. Lite konstigt kan man tycka då hon kommer från ett av världens vackraste delar nämligen Nya Zealand, vars vinter är något utöver det vanliga. Men men, värmen är bra skön jag håller med. Något försenat är nu äntligen albumet med samma titel som singeln Solar Power påväg och förväntan är total! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.