Den amerikanska alternativgruppen The Jenny Thing jobbar just nu mot sitt album American Canyon. Från det kan du här lyssna på singeln Monsters of Mercy. Rockig indietronica som bjuder på luftiga synthar och skönt tryck i trummorna och gitarrerna. Personligen älskar jag den pulserande känslan i låten. Det blir liksom något filmiskt över det hela och läckert att låten liksom lägger sig mellan det synthiga och det rockiga.

Apple Music

Sångaren Matt Easton berättar:

”Textmässigt sett har Monsters en mycket specifik form. Den är skriven i poetisk mätare och har en temabåge som rör sig genom fyra tillstånd: fördömande av andra; fördömande av sig själv; upprättelse; och tvivlar på om upprättelse verkligen har inträffat.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.