Brittiska Sophie and the Giants är här aktuella med singeln Don’t ask me to change. Med en skön elektronisk och medryckande produktion levererar bandet en upplyftande poplåt om att vara den man faktiskt är och inte försöka anpassa sig efter någon mall. Den bästa inställningen skulle jag säga, för det finns bara vara en av mig och det är jag, som X-Models så klokt sjöng. Lika bra att vara sitt sanna jag då.

Sophie berättar för bloggen:

”Jag skrev den här låten vid en tidpunkt då jag stod vid en vägskäl och utforskade mina relationer med människor. Varje gång jag upptäckte något nytt om mig själv kände jag tvånget att förtrycka det något och minimera mitt sanna jag för att undvika att bli dömd eller förlora människor. Jag skrev Don’t ask me to change när jag äntligen bestämde mig för ”skit i det”, för om de verkligen älskade mig skulle jag inte behöva göra dessa kompromisser. ”

Don’t ask me to change släpps tillsammans med en musikvideo och du ser resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply