Jenny Eurell och Oscar Hult i Stjärnklart är tillbaka för att ge oss ännu en lysande poplåt för våra spellistor. De har ju verkligen bevisat sig som duktiga popskapare sedan debuten Helt egen, som du även kunde höra här i bloggen tillsammans med en intervju med duon.

Skicka in din musik

Nya singeln heter För bra (avundsjuk på mig själv) och är en lekfull poplåt om den där känslan när livet verkligen leker och man är i det där förhållandet som känns 100% rätt. Men samtidigt är man lite orolig att det kanske är FÖR bra för att vara sant och man helt enkelt tvivlar på sig själv.

Känner du igen känslan? När allt bara går din väg och saker känns så bra att man liksom gör sig redo för det stora bakslaget. Förhoppningsvis kommer det aldrig och man kan fortsätta känna att man har det så otroligt bra!

För att hålla koll på alla nya musiktips i bloggen så tycker jag du ska spara ner en genväg till Popmuzik på hemskärmen i din mobil. Klicka bara på delningsknappen i din webbläsare och välj ”Lägg till på hemskärmen”, klart. Då kan du även få sporadiska notiser om nya inlägg direkt i mobilen, så att du påminns besöka bloggen och lyssna på alla grymma poplåtar.

Vad tyckte du?
+1
2
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011