Först skulle Du är bli en mer akustisk låt med få instrument. Men det ville inte riktigt bli så och istället för ett mer avskalad låt förvandlades Du är till det den är idag. Lite mer extra allt och en låt vars produktion faktiskt fick mig att tänka på Pet Shop Boys. Det är svårt att inte älska den tanken skulle jag säga och resultatet är poppig med en bra synthigt produktion.

Du är handlar om alla val man gör i livet som blir avgörande för hur ditt liv utvecklas. De valen gör vi alla åtskilliga gånger i livet. Om de nu kan få en mer synthig och medryckande produktion så blir valen kanske ännu lite bättre? En kan ju hoppas det.

Bakom Du är hittar vi Thomas L Eriksson som även släppt albumet Debut 2018 och nu senast singeln Du kan ta allt i slutet av Mars. Som bakgrundssångerska har Thomas bjudit in Britta Bergström, som är välkänd från Så Mycket Bättre, Allsång på Skansen och Melodifestivalen.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply