Det svenska alternativa synthbandet MORE hittar inspiration från ingen mindre än legenden Bob Dylan när de här tolkar låten One more cup of coffee från albumet Desire från 1976. Lägligt nog släpper de låten på Dyland 81-årsdag. Hurra och grattis på dagen Bob.

DOLBY ATMOS

MOREs tolkning är långt från Dylan och Emmylou Harris framförande skulle jag säga. Det är lika dramatiskt men jag tycker nog att denna mörka och synthiga version passar låten bättre. Det sätter en helt annan stämning som i alla fall tilltalade mig.

Om tolkningen berättar Magnus Dahlberg i gruppen för bloggen.

“Vi har haft den här covern klar i nästan två år och vi tänkte släppa det förra året när Bob Dylan fyllde 80 år, men på grund av släppet av vårt andra album Appraisal i mars förra året var vi tvungna att ta en liten kreativ paus. Just nu skriver vi på vårt tredje album och kände att vi ville släppa denna cover på Bob Dylans 81-årsdag i år som en hyllning till en av de största artisterna i världen. Låten är hämtad från det underbara albumet Desire”.

MORE

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011