Det alternativa rockbandet Blueprint Tokyo från Oklahoma City, USA är just nu aktuella med EP:n Cinema Sounds. Här bjuds vi på tre låtar som tar upp händelser från livet som bandmedlemmarna upplevt.

Popmuzik Podcast

Inledande singeln Say anything handlar om att minnas barndomen och nostalgin från när man växte upp. Mellaspåret LaRusso handlar om kärleken och den första breakupen. EP:n avslutas med Sailor girl, en låt som skildrar bandets sociala liv som består av fester i skogen och umgås med vänner. Låten i sig tar upp de eftergifter dessa händelserna ibland ledde till.

Låtarna i sig har en mix av pop och rock, samt att de har en viss känsla av retropop skulle jag säga. Starkast av de tre låtarna är definitivt den synthiga och mörkare Say anything, som känns lite White Lies i stilen, vilket jag uppskattade. Men hela EP:n är klart värt att gå igenom med sina knappa 10 minuter.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.