Det alternativa rockbandet Blueprint Tokyo från Oklahoma City, USA är just nu aktuella med EP:n Cinema Sounds. Här bjuds vi på tre låtar som tar upp händelser från livet som bandmedlemmarna upplevt.

Följ på Apple Music

Inledande singeln Say anything handlar om att minnas barndomen och nostalgin från när man växte upp. Mellaspåret LaRusso handlar om kärleken och den första breakupen. EP:n avslutas med Sailor girl, en låt som skildrar bandets sociala liv som består av fester i skogen och umgås med vänner. Låten i sig tar upp de eftergifter dessa händelserna ibland ledde till.

Låtarna i sig har en mix av pop och rock, samt att de har en viss känsla av retropop skulle jag säga. Starkast av de tre låtarna är definitivt den synthiga och mörkare Say anything, som känns lite White Lies i stilen, vilket jag uppskattade. Men hela EP:n är klart värt att gå igenom med sina knappa 10 minuter.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011