Det alternativa rockbandet Blueprint Tokyo från Oklahoma City, USA är just nu aktuella med EP:n Cinema Sounds. Här bjuds vi på tre låtar som tar upp händelser från livet som bandmedlemmarna upplevt.

Apple Music

Inledande singeln Say anything handlar om att minnas barndomen och nostalgin från när man växte upp. Mellaspåret LaRusso handlar om kärleken och den första breakupen. EP:n avslutas med Sailor girl, en låt som skildrar bandets sociala liv som består av fester i skogen och umgås med vänner. Låten i sig tar upp de eftergifter dessa händelserna ibland ledde till.

Låtarna i sig har en mix av pop och rock, samt att de har en viss känsla av retropop skulle jag säga. Starkast av de tre låtarna är definitivt den synthiga och mörkare Say anything, som känns lite White Lies i stilen, vilket jag uppskattade. Men hela EP:n är klart värt att gå igenom med sina knappa 10 minuter.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

KMR Studios
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.