Om du vill ha lite tyngre dansmusik för klubben, så kommer nog denna remix på låten The Trial av den svenska alternativa gruppen More passa perfekt. Med tunga beats, ett läckert syntharrangemang känns det som takten kan få fart på det mörkare dansgolvet under hösten, eller vad tror du?

Popmuzik Lover Patreon

Om remixen berättar Lino Avian i bandet:

”Efter släppet av Appraisal fann jag mig själv fundera över alternativa sätt att presentera denna låt – något mer dansbart som kunde få hjärtan att slå fortare och fötter att röra sig. Efter noggrant omarbetande omfamnade bandet förvandlingen helhjärtat. Vi är mycket glada att presentera vår första klubbmix och leverera en livlig ny dimension till vår musikaliska repertoar i väntant på tredje skivan.”

More

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011