Svenska Rymdpojken är tillbaka med den R&B / arenapop influerade singeln Pepparsprej. Efter framgångsrika samarbeten med både Victor Leksell och Myra Granberg, två av de absolut största namnen inom svensk pop just nu. Känns det som att artisten äntligen börjar få det uppmärksammande han förtjänar. Men sett till hur begåvad sångaren är känns det som att allmänheten borde få upp ögonen för honom lite till. 

Nordiska Favoriter

Nya singeln följer samma spår som de två första släppen och blandar engelska och svenska på ett coolt och avslappnat sätt. Snygga beats och en krispig top-line sätter tonen för känslan i singeln och placerar den definitivt där uppe bland eliten i Sverige. Det låter radiofärdigt och det ekande reverbet på sång och trumkomp andas sommar samt uppmanar till allsång. Med sitt något rebelliska tema om en gränslös kärlek är detta en given sommardänga.

Pepparsprej markerar den fjärde singeln från Boråsaren Adam Englund. Med tanke på att denna artist startade helt independet och lyckades streama sin musik miljontals gånger. Känns det som en fantastik upprättelse att han nu har stödet som behövs för att totalt dominera listorna framöver. Ni hör Pepparsprej här. 

Simon Lautrup har filmat och klippt musikvideon till Pepparsprej och du ser resultatet här nedan.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.