Svenska Rymdpojken är tillbaka med den R&B / arenapop influerade singeln Pepparsprej. Efter framgångsrika samarbeten med både Victor Leksell och Myra Granberg, två av de absolut största namnen inom svensk pop just nu. Känns det som att artisten äntligen börjar få det uppmärksammande han förtjänar. Men sett till hur begåvad sångaren är känns det som att allmänheten borde få upp ögonen för honom lite till. 

Nya singeln följer samma spår som de två första släppen och blandar engelska och svenska på ett coolt och avslappnat sätt. Snygga beats och en krispig top-line sätter tonen för känslan i singeln och placerar den definitivt där uppe bland eliten i Sverige. Det låter radiofärdigt och det ekande reverbet på sång och trumkomp andas sommar samt uppmanar till allsång. Med sitt något rebelliska tema om en gränslös kärlek är detta en given sommardänga.

Pepparsprej markerar den fjärde singeln från Boråsaren Adam Englund. Med tanke på att denna artist startade helt independet och lyckades streama sin musik miljontals gånger. Känns det som en fantastik upprättelse att han nu har stödet som behövs för att totalt dominera listorna framöver. Ni hör Pepparsprej här. 

Simon Lautrup har filmat och klippt musikvideon till Pepparsprej och du ser resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply