Äntligen är Thomston tillbaka med ny musik efter att ha släppt albumet Crushed i början av 2022.
Nya singeln heter Faithfully och är precis så bra som man hoppats på. Inledningen är gitarrbaserad över ett ambient elektroniskt ljudlandskap innan låten byggs på med trummor och gospelkör. Snyggt och filmiskt resultat är det medan Thomston sjunger om att minnas en relation och någonstans måla upp en sann bild över det som varit.

Popmuzik Podcast

Videon till Faithfully är regisserad av Brandon Black och inspelad i Arizona. Själva låten är producerad av Josh Naley, som även skrivit låten tillsammans med Thomston.

Thomston

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.