Benson Boone har gått och odlat musch inför ett nytt och mer moget sound. Nu släpper denna Tik Tok-magnat Beautiful Things och jag trillar nästan av stolen i extas. Med en röst som går att känna igen på mils avstånd skapar den 21-åriga talangen gåshud över hela kroppen. Vad som tillsynes verkar vara ännu en lugn ballad om att förlora kärleken växlar sådär en minut in till en magisk uppvisning av rock-pop med hjärta och själ. Höjden på sångarens falsett är avundsamt och hans inlevelse får mig att vilja lyssna till varenda stavelse.

POPMUZIK LOVER 2

Beautiful Things är bland annat skriven med Dan Reynolds från Imagine Dragons och lär med all säkerhet synas på diverse topplistor runtom i världen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011