Benson Boone har gått och odlat musch inför ett nytt och mer moget sound. Nu släpper denna Tik Tok-magnat Beautiful Things och jag trillar nästan av stolen i extas. Med en röst som går att känna igen på mils avstånd skapar den 21-åriga talangen gåshud över hela kroppen. Vad som tillsynes verkar vara ännu en lugn ballad om att förlora kärleken växlar sådär en minut in till en magisk uppvisning av rock-pop med hjärta och själ. Höjden på sångarens falsett är avundsamt och hans inlevelse får mig att vilja lyssna till varenda stavelse.

Favoriter Apple Music

Beautiful Things är bland annat skriven med Dan Reynolds från Imagine Dragons och lär med all säkerhet synas på diverse topplistor runtom i världen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011