Kärlek kan göra så mycket konstigt med en. Allt från att känna luft under fötterna och hur hjärta slår ett extra slag, till att mer eller mindre bli helt besatt och galen. Hur man liksom kan bli en annan person, tack vare alla kemiska ämnen som frigörs i kroppen vid förälskelse.

Popmuzik Lover Patreon

Den känslan ville Brimheim förmedla i singeln Normies, som är en luftig ballad där sångerskan utförskar förälskelsens gränser när den övergår i just besatthet.

Sångerskan utvecklar:

”Jag ville skriva om den hänryckta tidiga kärleken som gör dig till en galen person. Jag är fascinerad av hur förälskelsen gör en villig att förvandlas till någon annan.

På ytan verkar låten som en konventionell kärlekshistoria men för mig finns det något eländigt med den – jag föreställer mig en stalker som hamnat i farliga vanföreställningar.

Jag har varit så kär att jag har hoppat på ett tåg för att resa tvärs över landet mitt i natten och dyka upp oinbjuden och oanmäld på en nästan främmande människas tröskel. Det är en fullständigt vansinnig sak att göra!”

Till låten släpptes även en musikvideo, där sångerskan är passionerad med något som skulle kunna liknas en hunkig Elefantmannen. Skruvat och spännande, på samma gång.
För regin står Stine Emil och du ser resultatet här nedan.

Med singeln Normies får vi tredje smakprovet från kommande albumet RATKING, som släpps den 22:a Mars.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011