Med ett årtionde av erfarenhet som singer-songwriter och frontfigur i bandet Sphynx är det nu dags för sångaren Dennis att pröva vingarna på egen hand. Genom sitt nya projekt Shopgirl ger han oss nostalgisk och upplyftande syntpop, som även bär på en hel del mörka sanningar och känslomässiga budskap. Första singeln Killer är en skimrande sommardänga. Här hör vi artisten sjunga om vad tid kan göra med en relation och i detta fall relationen till hans förr musikprojekt. Just den saken man en gång högaktade så mycket är vad som tillslut kan få en att skiljas från den. Således blir Killer en låt som reflekterar över slutet på en era för artisten och manifesterar hur vi alla kan vara ”mördaren” av olika episoder i livet. Ganska drastiskt, men helt klart sant, allt har sin tid och varje kapitel måste ha ett slut. 

Apple Music Svensk Pop

Cory Dennis är sedan tidigare känd för sin magisk scennärvaro och har delta scener med bland annat Walk the Moon och Imagine Dragons. Hans unika känsla för synt-pop och melodi har lett till stora framgångar inom världen av pop. Nya projektet är dock lite mer experimentellt och fokuserar på en nostalgisk vibb med enkla, mjuka och skimrande texturer av syntar. Debutsingeln Killer hör ni här. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik in Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.