Man gillar ju ändå när en debuterande artist sätter ribban högt och levererar kvalitativ musik. Norska Trevis imponerar stort när han ger oss den omåttligt skön singeln All Night. Noggrant utvalda beats och knivskarp melodispråk skapar en klockren banger som är på samma nivå som vilken världsartist som helst. 

Nordiska Favoriter

”Låten handlar om att träffa en tjej, köra omkring i city och spendera hela natten tillsammans. Det är definitivt i den här riktningen jag vill gå musikaliskt och hur mitt sound på kommande släpp också låter. Jag är så glad att äntligen få släppa musiken och se den komma till liv!”

Trevis

Artisten presenterade redan som sextonåring för musikvärlden men hade drömmen om att bli fotbollspelare och började vid ung ålder i Manchester Uniteds ungdomsakademi. Dessvärre satte skador stopp för fotbollskarriären och efter två år av depression var det musiken om räddade honom. Med inspiration från samtidens absolut största stjärnor för han samman sin egen estetik med läckre R&B produktioner. Första smakprovet från en kommande EP lovar otroligt gott. Det här är dansant pop med en skön twist av R&B när den är som allra bäst. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.