Man gillar ju ändå när en debuterande artist sätter ribban högt och levererar kvalitativ musik. Norska Trevis imponerar stort när han ger oss den omåttligt skön singeln All Night. Noggrant utvalda beats och knivskarp melodispråk skapar en klockren banger som är på samma nivå som vilken världsartist som helst. 

”Låten handlar om att träffa en tjej, köra omkring i city och spendera hela natten tillsammans. Det är definitivt i den här riktningen jag vill gå musikaliskt och hur mitt sound på kommande släpp också låter. Jag är så glad att äntligen få släppa musiken och se den komma till liv!”

Trevis

Artisten presenterade redan som sextonåring för musikvärlden men hade drömmen om att bli fotbollspelare och började vid ung ålder i Manchester Uniteds ungdomsakademi. Dessvärre satte skador stopp för fotbollskarriären och efter två år av depression var det musiken om räddade honom. Med inspiration från samtidens absolut största stjärnor för han samman sin egen estetik med läckre R&B produktioner. Första smakprovet från en kommande EP lovar otroligt gott. Det här är dansant pop med en skön twist av R&B när den är som allra bäst. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.