Det internationella fenomenet Picture This annonserar album 25 juni och även tillhörande turné i England i höst. Men just exakt nu ger de oss den fantastiskt bra låten If Ever However Whenever Forever. Rörande vackert och med målande lyrik är singeln en förhållandevis akustiskt driven låt med framförallt närvaro och en stämning som går att ta på. Akustisk gitarr inleder singeln och är även vad som avslutar den, det andas Brittisk pop och singer/songwriter på hög nivå. Låttexten är melankolisk och bitterljuv med sin naiva inställning till tid och rum. Med det menar jag att huvudpersonen i låten oavsett när, hur, om någonsin och för evigt tillägnar sin kärlek åt en specifik person. 

Skicka in din musik

Uppkommande albumet är av fans otroligt efterlängtat och bandet Picture This har verkligen jobbat med några av branschens bästa. Här finner vi bland annat GRAMMY-vinnande producenter. Redan hyllade av diverse musikmagasin har de världens ögon på sig, själva säger de att de är musikvärldens största underdog. Ursprungligen är bandet från Irland och deras självbetitlade debutalbum från 2017 sålde trippel platina i hemlandet. Med deras unika pop-rock sound har de lyckats fånga lyssnare runtom hela världen och imponerande 300 miljoner streams. Därtill har de spelat på några av de största arenorna i England och bland annat varit förband till Jonas Brothers

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011