Efter att Moa Piraten släppte sitt hyllade debutalbum i fjol är det nu dags att släppa första singeln av ny musik som leder till sångerskans andra album I Väntan På Mirakel som släpps den 24:e September.

Nordiska Favoriter

Ingenting som det ser ut handlar om att vilja visa ömhet och kärlek till den man älskar men inte förmå sig. Att kämpa med sitt humör och beteende men ändå begå samma misstag om och om igen. Och paniken i att se sin partner ge upp relationen.

Likt sångerskans tidigare låtar bjuder hon oss här på vispop där texter från livet som får stå i centrum. Med ett behaglig arrangemang tar Moa med oss med på livets dans. Allt skrivet och producerat av sångerskan.

”Allt jag varit tvungen att lära mig och göra på egen hand under arbetet med debutskivan har resulterat i att skiva nummer två redan är på väg att bli klar! Det är som om en fördämning har släppt och låtarna bara väller fram nu. Så det lär nog bli ett album per år framöver.”

Moa Piraten
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011