Efter att Moa Piraten släppte sitt hyllade debutalbum i fjol är det nu dags att släppa första singeln av ny musik som leder till sångerskans andra album I Väntan På Mirakel som släpps den 24:e September.

Ingenting som det ser ut handlar om att vilja visa ömhet och kärlek till den man älskar men inte förmå sig. Att kämpa med sitt humör och beteende men ändå begå samma misstag om och om igen. Och paniken i att se sin partner ge upp relationen.

Likt sångerskans tidigare låtar bjuder hon oss här på vispop där texter från livet som får stå i centrum. Med ett behaglig arrangemang tar Moa med oss med på livets dans. Allt skrivet och producerat av sångerskan.

”Allt jag varit tvungen att lära mig och göra på egen hand under arbetet med debutskivan har resulterat i att skiva nummer två redan är på väg att bli klar! Det är som om en fördämning har släppt och låtarna bara väller fram nu. Så det lär nog bli ett album per år framöver.”

Moa Piraten
Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply