Intressant och trollbindande. Så skulle jag vilja beskriva amerikanska DeathbyRomys singel I don’t believe in anything. Med en dystopisk ljudbild som blandar metal med pop varvar artisten vackert melankoliska melodier med bombastiska trummor och kraftfulla syntar. I mitt tycke skapas något helt unikt som frikopplar sångerskan från allt vad genrer heter. Den aktuella låten är tagen från artistens nya EP:n Entropy som hon säger följande om:

DOLBY ATMOS

”Projektet handlar om att jag ska omfamna kaos. Min livslust i alla dess kvaliteter, det goda, onda och fruktansvärda. Jag har lärt mig i min unga kvinnlighet att trivas i förstörelse, trivas i smärta och driva igenom allt. Det här projektet är en påminnelse om att jag är OK, och som fenixen återföds jag hela tiden ur lågorna. Precis som vi alla kan.”

DeathbyRomy

Det här är helt klart låten för den som älskar det mystiska och fascineras av musik som har förmågan att transportera sinnet till alternativa universum.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011