Duon Fairground Factory är tillbaka i bloggen! Denna gång har dessa nostalgiska pop-riddare blickat mot den souliga discon för inspiration när de släpper Fall from grace. En behagligt mjuk låt med medryckande känsla som byggs upp av snygga stråkar, funkiga gitarrer och härligt filter av klassisk 70-talsdisco över sig, vilket jag tyckte var riktigt skönt.

Popmuzik Popcast

Om singeln berättar bandet:

”Självcensur och kollektivt tänkande är ett tidens tecken. Att blunda för obehagliga sanningar ett annat. Självklart är att man inte kan och orkar ta in allt, men det är så mycket reflektion och eftertanke som uteblir. Att makthavare i våra så kallade mogna demokratier har slutat att prata med varandra och är uppslukade av makt och ”the mighty dollar” är en stor tragedi som vi alla kommer att förlora på.”

Du hör resultatet här.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.