Duon Fairground Factory är tillbaka i bloggen! Denna gång har dessa nostalgiska pop-riddare blickat mot den souliga discon för inspiration när de släpper Fall from grace. En behagligt mjuk låt med medryckande känsla som byggs upp av snygga stråkar, funkiga gitarrer och härligt filter av klassisk 70-talsdisco över sig, vilket jag tyckte var riktigt skönt.

Svensk Pop Apple Music

Om singeln berättar bandet:

”Självcensur och kollektivt tänkande är ett tidens tecken. Att blunda för obehagliga sanningar ett annat. Självklart är att man inte kan och orkar ta in allt, men det är så mycket reflektion och eftertanke som uteblir. Att makthavare i våra så kallade mogna demokratier har slutat att prata med varandra och är uppslukade av makt och ”the mighty dollar” är en stor tragedi som vi alla kommer att förlora på.”

Du hör resultatet här.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011