Härligt medryckande och lekfullt blir det när den tyska artisten Suzann släpper loss nya singeln Favorite man här i bloggen. Med en härlig produktion och arrangemang som hämtat inspiration från 80-talet fångade Suzann verkligen mitt intresse med låten. På vilken hon sjunger om att helt enkelt acceptera en för den man är. Just när hon skrev låten var hon i ett ganska destruktivt förhållande vilket fick henne att nästan sluta älska sig själv. Men innan det hann gå så längt lämnade hon förhållandet och skrev denna låt som terapi.

Favoriter Apple Music

I den egenregisserade videon får vi se sångerskan som olika män med olika tix och ålder. Resultatet blir väldigt underhållande vill jag lova.
Så kasta dig över denna lekfulla och samtidigt upplyftande singel här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.