Unbelievable är sista singeln innan John Errol släpper sitt debutalbum Inferno som dimper ner den 28:e Maj. Med ett skönt och lekfullt beat och stark popmelodi levererar John en sprudlande popexplosion till låt skulle jag säga. Samtidigt beskriver sångaren låten som en ”radiovänligt nervöst sammanbrott”.

Sångaren berättar om Unbelievable:

”På många sätt handlar det om mitt förhållande till musik, eller åtminstone vad det innebär att vara konstnär: att sälja sig själv, bedrägeri, knep, lögner. Det finns också denna typ av nihilism som talar om det absurda i livet idag.”

Regissören Adinah Dancyger ligger bakom musikvideon till Unbelievable. Här får vi se artisten och bandet utföra olika ockulta ritualer. Men också dansa. Det blir glammigt och minst lika lekfullt och lite camp, precis som själva låten. Sjukt bra är det i alla fall om du frågar mig.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply