Unbelievable är sista singeln innan John Errol släpper sitt debutalbum Inferno som dimper ner den 28:e Maj. Med ett skönt och lekfullt beat och stark popmelodi levererar John en sprudlande popexplosion till låt skulle jag säga. Samtidigt beskriver sångaren låten som en ”radiovänligt nervöst sammanbrott”.

Favoriter Apple Music

Sångaren berättar om Unbelievable:

”På många sätt handlar det om mitt förhållande till musik, eller åtminstone vad det innebär att vara konstnär: att sälja sig själv, bedrägeri, knep, lögner. Det finns också denna typ av nihilism som talar om det absurda i livet idag.”

Regissören Adinah Dancyger ligger bakom musikvideon till Unbelievable. Här får vi se artisten och bandet utföra olika ockulta ritualer. Men också dansa. Det blir glammigt och minst lika lekfullt och lite camp, precis som själva låten. Sjukt bra är det i alla fall om du frågar mig.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.