Likt en nostalgisk bris ger duon Fairground Factory här singeln Nectar and Ambrosia. Låten tar oss med till 70-talets poplandskap med storband och där pop och den souliga jazzen delade scen. Själv fick jag lite Fibes, Oh Fibes-känsla av singeln, och det var ju en känsla jag uppskattade.

Popmuzik Podcast

Bakom Fairground Factory hittar vi Magnus Fagerström och Stefano Marchesini. Det var när Magnus hörde låten Leave the door open med Silk Sonic som fick honom att skriva Nectar and Ambrosia. Texten i sig är inspirerad av ett fotografi i Stefanos föräldrars fotoalbum där han kunde slungas tillbaka till en tid innan ”allvaret” började. Innan all stress och prestationsångest. Istället fick bilden stå för det där lugnet man så ofta behöver. Det är just den behagliga, lugna känslan duon här förmedlar med nya singeln Nectar and Ambrosia.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.