Likt en nostalgisk bris ger duon Fairground Factory här singeln Nectar and Ambrosia. Låten tar oss med till 70-talets poplandskap med storband och där pop och den souliga jazzen delade scen. Själv fick jag lite Fibes, Oh Fibes-känsla av singeln, och det var ju en känsla jag uppskattade.

Bakom Fairground Factory hittar vi Magnus Fagerström och Stefano Marchesini. Det var när Magnus hörde låten Leave the door open med Silk Sonic som fick honom att skriva Nectar and Ambrosia. Texten i sig är inspirerad av ett fotografi i Stefanos föräldrars fotoalbum där han kunde slungas tillbaka till en tid innan ”allvaret” började. Innan all stress och prestationsångest. Istället fick bilden stå för det där lugnet man så ofta behöver. Det är just den behagliga, lugna känslan duon här förmedlar med nya singeln Nectar and Ambrosia.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply