Idag släppte Taylor Swift albumet Midnights. Ett album som är producerat av sångerskan tillsammans med Jack Antonoff, som hon jobbat flitigt med de senaste åren.
På albumet tar Taylor med oss igenom 13 sömnlösa nätter och med det blir det ett popalbum i konceptstil, skulle man kunna säga. Ett steg tillbaka till popvärlden efter att gått all in indie-folk på de två senaste albumen.

Skicka in din musik

I alla fall.
Först ut som video och med det singel är den lysande Anti-Hero. Här får vi följa igenom artistens tankar och nojor under natten, sam hur vi får ett ganska underhållande mellanspel under hennes egna begravning som hon drömt fram.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011