Lea LaDoux sjunger om resan att hitta sig själv på senaste singel Lies. Hur vi ibland skapar alla dessa små lögner om oss själva för att dölja vem vi verkligen är för andra.
Lies i sig är en behaglig poplåt med skön melodi som lätt fastnade, i alla fall för mig. Det är något med den som påminner om 90-talspop, även om den inte känns direkt retro så är det något med sångerskans röst och den där behagliga känslan i arrangemanget som får den att kännas hämtad från det årtiondet.

Favoriter Apple Music

Lea LaDoux är en artist från Tyskland och hon släppte albumet Genuine 2017 som sedan följdes upp av singeln Let me go 2019. Nu är det äntligen dags för sångerskan att släppa mer musik och Lies är först ut bland hennes nya material.

Så följ med Lea på hennes resa och njut av singeln Lies här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.