Jesse Abbey ger oss här en skönt medryckande låt med senaste singeln Amazon. Behagligt rytmisk samtidigt som den bjuder på en stark melodi medan Jesse sjunger om att bli motvilligt uppvaktad av någon trots att man redan är i en relation. Om bakgrunden till låten berättar Jesse för bloggen.

Svensk Pop Apple Music

”Amazon är en låt om att bli förföljd av någon trots att man är i ett förhållande. Inspirationen för låten kom efter att en vän till mig beskrev hur han hade varit i den här situationen. Det galna är att flickan som var efter honom hade skickades av en annan kille som var intresserad av killens flickvän och hoppades att de skulle separera. Det gjorde de… Men det är en annan historia.
Hur som helst fick det mig att tänka på hur det vanligtvis är kvinnor som sätts i sådana situationer. Där, av någon anledning, ett nej inte är tillräckligt. Så jag skrev den här låten med omvända roller.”

Amazon följer upp singeln Caroline som Jessie släppte i Januari och juts nu jobbar artisten på en hel EP som släpps senare i år. Men tills dess kan vi här höja temperaturen med den dansanta singeln Amazon som du hör i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011