Till en sömnlös produktion är Limón Limón tillbaka för att förgylla slutet av sommaren. Indieduons musikaliska ambition är att föra samman dåtid med nutid genom drömska ljudlandskap och färgstarka melodier. Detta görs genom organisk instrumentering, kreativt skrivande och mängder av syntar. Ett nytt perspektiv på feel good-musik i dess finaste form är deras slogan. Jag är faktiskt beredd att hålla med.

Popmuzik Podcast

Nya singeln Chlorine Highlights talar om all de oändliga möjligheter som uppstår när man träffar någon ny. Att få dyka in i djupa ämnen och utforska en annan individs personlighet för första gången kan vara rent av kittlande. Helt klart lika kittlande som låtens produktion. Se till att skapa fina minnen till detta spår. Mycket nöje!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.