Berlin-artisten Nina Chuba transporterar oss till en plats av tyngdlöshet, mystik och mörker i nya singeln Levitating. Suggestiva syntar och dova beats driver denna omedelbart hypnotiserande elektronisk pop-låt framåt. Vi förs med på en resa som både är fascinerande och bär på en nerv av sårbarhet. Fokuset här är definitivt Nina Chubas nästintill viskande stämma som både är atmosfärisk och ljus. 

Nordiska Favoriter

Singeln är den tredje i ordningen från en kommande EP som landar 4:e Juni. 

”Levitating är en låt om ett förhållande som är dömt att krascha. Som att du fortsätter att hålla fast vid det och låtsas att du svävar även om du faktiskt faller.”

Nina Chuba

Utöver sitt musikskapande är Nina Chuba populär på sociala medier där hon visar upp sitt liv och sina skådespelartalanger och har på så sätt fått en stor följe på TikTok. Som tidigare barnskådespelaren har hon numera enbart gått över till att fokusera på musik. Där finner hon ett mycket större kreativt utlopp och kan skriva av sig av händelser i sitt liv. I nya singeln Levetating fortsätter hon utveckla sitt artisteri.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011