Den kanadensiska sångerskan Chersea här aktuell med sinegln Let’s talk about love, som då är första smakprovet från sångerskans kommande EP Divine Comedy som släpps den 25:e Juni.
Med en lekfull produktion och snygga harmonier levererar sångerskan en given hit med den där upplyftande känslan och en härligt somrig stil som jag tror du kommer gå igång på direkt.

Apple Music

Let’s talk about love i sig följer upp singeln Swan dive som släpptes så sent som 2019. Så om du saknat nytt med Chersea så är det lite av julafton idag.
Bara klicka igång och gör livet lite gladare.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.