Till ett ösande tempo och moderna syntar ger Jack Shore och Michael Shynes oss deras gemensamma singel I’m okay. Ljudbilden påminner om dagens hitlistpop och melodin är enkel men effektiv. Sångarna säger att låten fångar en positiv syn på en inte så positiv situation. Singeln kommer även vara en av låtarna på Jacks kommande EP där han ämnar fånga en nostalgisk feeling.

DOLBY ATMOS

”Känslan du får när du kör med dina kompisar och spelar musik på högsta volym i solnedgången är minnen som varar för evigt. Så vill jag att du ska känna när du lyssnar på min musik. På den här låten ville jag verkligen lyfta fram Michaels positiva text. Jag uppnådde detta genom att pausa all musik och få den tydliga explosionen av produktionen direkt efter att Michael säger I’m okay, detta plötsliga skifte gav låten kraft och hopp trots alla negativa texter som läggs ut.”

Jack Shore

I mina öron känns det här som en låt vars sound är klippt och skuret för radiostationer över hela världen. Fraseringen och rytm är tilltalande men framförallt står rösten i fokus. Temat är enkelt, kärleken är svår men man överlever även de svåraste av situationer.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011