Med Momentary Emotions släpper Kamma sin debut-EP. Singlarna Drowning och Heartbroken får här tillökning av ytterligare fem låtar där Sleepless är fokuslåten vis release. Låtarna på albumet grundar sig i hur det är att växa up i en familj med Alzheimers och där hennes egna liv hamnar i skymundan av att behöva ta hand om sin sjuka moder.
EP:n är skriven och producerad tillsammans med Sune Rose Wagner och på just Sleepless får vi en snygg alt-poplåt med filmisk känsla och drömliknande melodi. Väldigt tilltalande skulle jag säga och som sagt, vetskapen av bakgrunden till låten gör den ju ändå mer vemodig.

Favoriter Apple Music
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik in Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.