Danska Signe Rønsov och hennes Kamma är här aktuell med singeln Drowning som är första nedslaget från sångerskan kommande debut-EP Momentary Emotions. En låt som föddes ur sångerskans mor diagnotiserats med Alzheimer och hur hon fick ta ett steg tillbaka från allt för att hålla någon form av balans för henne och hennes föräldrar. Men också om att hitta tillbaka till sig själv och få ett eget liv.

Skicka in din musik

”Jag skrev låten vid en tidpunkt då jag långsamt flyttade mig ut ur skuggan som för min del har varit min mors sjukdom och det dåliga samvetet att inte ta hand om henne och vara där för henne varje gång hon behövde det (…) Idag försöker jag varje dag att tillåta mig själv att leva mitt eget liv utan att konstant behöva relatera till hennes berättelse.”

Allt producerat av Sune Rose Wagner till en stark alt-poplåt med snyggt arrangemang.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011