Det är dags att ta oss till USA och närmare bestämt till New York City.
Där hittar vi Alexandra Fresquez som just nu är aktuell med singeln Break free. Med singeln bjuder sångerskan oss på en upplyftande låt om att befria sig själv från självpåtagna begränsningar och skadliga vanor. Att vi själva oftast är våra största hinder för vår personliga utveckling och det är dags att slå oss fria från dessa bojor.

Popmuzik Lover

Break free i sig är som sagt upplyftande och peppande poplåt. Melodin är ögonblicklig och hela singeln blir som ett enda stort lyckopiller som man kan ta dagligen för att stärka sitt självförtroende. Gör nu som doktor Johan säger.

Singeln i sig är skriven av sångerskan tillsammans med Abdulla Alhamed, Brooke Tomlinson och Ayax Arroyo. Du hör resultatet här i bloggen.

Alexandra Fresquez

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.