För oss som älskar elektropop så kommer norska WinterBeach vara ett måste att kolla in.
Med storlagen produktion och ett EDM-liknande driv släpper de här singeln Sky & Stars. En låt som handlar om förväntningarna inför ett nytt förhållande samt den interna konflikten inför slutet av densamme. Själv gick jag omedelbart igång på den filmiska produktionen och älskar hur låten verkligen pumpar på i 200-knyck över det kalla och kala landskapet.

Popmuzik Popcast

Sky & Stars är första låten av WinterBeach och bandet i sig hämtar inspiration från 80-tals hjältar som Depeche Mode, A-ha och Alphaville. Men visst kan vi höra lite mer nutida akter som Muse och Kent över det hela också? Produktionen känns lite som en hybrid av 80-talets popmusik, 90-talets klubbmusik och indiepop samt dagens synthwave. Jag gick i alla fall igång hårt på detta. Samt att jag inte kan låta bli att tycka att sångarens röst påminner en del om Brett Anderson.

Jag känner att jag hittat ännu en favoritgrupp från våra pop-kunniga grannar med WinterBeach. För detta träffade helt rätt i elektropop-hjärtat. Då är det ju extra skönt att veta att herrarna släpper albumet Playing Dead den 21:a Maj.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.