Rosie Jones är just nu aktuell med debut-EP:n Paper Doll. Från den kan du här lyssna på singeln California paper doll. En varm och skönt medryckande poplåt som den australiensiska sångerskan skrev efter två månader i Los Angeles. Där livet för de rika och kända fick henne att fundera på om hon ens passade in i änglarnas stad.
Just textraden ”I don’t want to die in California” yttrade Jones när en vän rusade igenom trafiken över Hollywood Boulevard.

Popmuzik Lover

Sångerskan berättar för bloggen:

”Jag vägrade att köra eftersom mitt undermedvetna skrek att vi skulle krascha varje gång vi åkte på en motorväg med trafiken, naturligtvis, omvänd. Jag undra om jag tog det allt för försiktigt, om jag kunde vara någon annanstans nu om jag tog fler risker…”

I videon till California paper doll kan vi se Rosie som prinsessa under ett barnkalas, vilket var ett yrke sångerskan faktiskt haft. Stora klänningar och liten bil. Det blir sådär härligt absurt och skruvat. Och jag älskar sångerskans minspel när hon verkligen-inte-vill-vara-på-den-där-festen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.