Rosie Jones är just nu aktuell med debut-EP:n Paper Doll. Från den kan du här lyssna på singeln California paper doll. En varm och skönt medryckande poplåt som den australiensiska sångerskan skrev efter två månader i Los Angeles. Där livet för de rika och kända fick henne att fundera på om hon ens passade in i änglarnas stad.
Just textraden ”I don’t want to die in California” yttrade Jones när en vän rusade igenom trafiken över Hollywood Boulevard.

Sångerskan berättar för bloggen:

”Jag vägrade att köra eftersom mitt undermedvetna skrek att vi skulle krascha varje gång vi åkte på en motorväg med trafiken, naturligtvis, omvänd. Jag undra om jag tog det allt för försiktigt, om jag kunde vara någon annanstans nu om jag tog fler risker…”

I videon till California paper doll kan vi se Rosie som prinsessa under ett barnkalas, vilket var ett yrke sångerskan faktiskt haft. Stora klänningar och liten bil. Det blir sådär härligt absurt och skruvat. Och jag älskar sångerskans minspel när hon verkligen-inte-vill-vara-på-den-där-festen.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply