Zayn är tillbaka med ny musik för första gången på två år. Den före detta One Direction-medlemmen har lämnat RCA för att signa till Mercury Records.

Dolby Atmos

Love like this är en rytmisk poplåt med drum’n’bass influencer där Zayn sjunger om en relation som han vill stanna i och riskera eventuellt kommande händelser, så länge han får vara tillsammans med personen.
Överlag en skön känsla i låten och jag som inte är helt såld på de mer rytmiska låtarna, blev ändå positivt överraskad av detta.

Videon till Love like this är regisserad av Ivanna och Frank Borin där sångaren spenderar tiden tillsammans med Grace Dumdaw. Det blir mycket hångel samt en hel del motorcykel-åkande.

Låten är producerad av Jonathan Bellion samt The Monsters & Strangerz.

Om du gillar bakom-scenen-filmer, så har du en tre minuter video om arbetet med musikvideon här nedan. Det är ju alltid kul att se hur Zayn Malik och teamet jobbat fram sin videon till videon.

Zayn

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.