Bara Top Gun-loggan som utgör omslaget till Save me med Electric City Cowboys fick mig att känna att detta kommer att bli görabra. Och visst infann sig mina förhoppningar när jag lyssnade på låten. ECC levererar även denna gång en lysande synthpoplåt med stark melodi och lekfullt arrangemang. Själv fick jag känslan att Save me hade kunnat vara låten som OMD och Erasure skulle ha släppt om de samarbetade idag, fast istället för att musiken kommer från Storbritannien är den från Blekinge. Närproducerat är ju ändå bäst sägs det och Save me är isåfall prima kravmärket synthpop för våra spellistor.

Popmuzik Lover
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.