Kaiser Snap är tillbaka för att ge oss en smak av sin varma och retrodoftande synthwave. Nya singeln heter Take us back och den gör definitivt det. Tar oss tillbaka till en tid av movieboxar, John Huges-filmer och när pop alltid var synonymt med varma synthar. Lägg sedan till en vemodig sång över det hela och jag är helt såld. Tyckte ju detta var helt magiskt fint och filmiskt.

Favoriter Apple Music

Med Take us back släpper artisten första singeln för 2023 och med den sätter han definitivt en hög ribba för året. Lyssna och njut här nedan.

Kaiser Snap

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011