Åh, detta var härligt. Pop/rockbandet Live in Color ger oss pojkbandspop med deras senaste singel Stay. En låt där stora känslor och ett budskap att bli en bättre människa bakas ihop till en låt som är som klippt och skuren för Melodifestivals-formatet med sina tre minuter. Älskar hur låten byggs upp från pianot och sin förväntansfulla känsla till den storslagna produktion med feta trummor och smäktande stråkar och klockspel. Man kan verkligen se det glittrande vattenfallet av fyrverkeri i bakgrunden när de sjunger sista refrängen.

Live in Color kommer från Jönköping och består av bröderna Linus, Jesper och Anton, deras kusin Viktor och deras gemensamma barndomsvän Tim. Bandet bildades 2018 efter att ha lämnat sitt forna band Australian Sunrise bakom sig, och släppte året därpå debutalbumet One World. Med nya singeln Stay släpper Live in Color första låten på två år och med det lär vi höra ännu mer av bandet under året.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.