Åh, detta var härligt. Pop/rockbandet Live in Color ger oss pojkbandspop med deras senaste singel Stay. En låt där stora känslor och ett budskap att bli en bättre människa bakas ihop till en låt som är som klippt och skuren för Melodifestivals-formatet med sina tre minuter. Älskar hur låten byggs upp från pianot och sin förväntansfulla känsla till den storslagna produktion med feta trummor och smäktande stråkar och klockspel. Man kan verkligen se det glittrande vattenfallet av fyrverkeri i bakgrunden när de sjunger sista refrängen.

Favoriter Apple Music

Live in Color kommer från Jönköping och består av bröderna Linus, Jesper och Anton, deras kusin Viktor och deras gemensamma barndomsvän Tim. Bandet bildades 2018 efter att ha lämnat sitt forna band Australian Sunrise bakom sig, och släppte året därpå debutalbumet One World. Med nya singeln Stay släpper Live in Color första låten på två år och med det lär vi höra ännu mer av bandet under året.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.