Oj, detta var överraskande härligt. Det är duon Kokoskatten som debuterar med singeln Ta det lugnt som är första smakprovet från deras album Blandbandet.

DOLBY ATMOS

Duon vill med sin musik skapa nutida musik för barn, men som ändå är tillräckligt generationsöverskridande att låtarna även funkar fint för vuxna. Precis så som riktigt bra barnmusik ska vara. -För det är ju vuxna som lika mycket vill se nya Disney-filmen som barnen, och samma ska det ju vara med barnens musik. Att de vuxna kan tänka sig att sitta med och lyssna.

Ta det lugnt är trots den dansanta EDM-produktionen en tröstesång om att saker och ting faktiskt blir bättre, även om det kanske inte känns så precis just nu. Varesig det är att du ramlat av cykeln och slagit dig, inte får leka med din iPad för att du måste göra läxorna eller att du som förälder har en pissig dag på jobbet där allt går emot dig. Då är denna låt precis det du behöver. Att ta en paus, lyssna på den lekfulla melodin och bara ta det lugnt.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011