Oj, detta var överraskande härligt. Det är duon Kokoskatten som debuterar med singeln Ta det lugnt som är första smakprovet från deras album Blandbandet.

Favoriter Apple Music

Duon vill med sin musik skapa nutida musik för barn, men som ändå är tillräckligt generationsöverskridande att låtarna även funkar fint för vuxna. Precis så som riktigt bra barnmusik ska vara. -För det är ju vuxna som lika mycket vill se nya Disney-filmen som barnen, och samma ska det ju vara med barnens musik. Att de vuxna kan tänka sig att sitta med och lyssna.

Ta det lugnt är trots den dansanta EDM-produktionen en tröstesång om att saker och ting faktiskt blir bättre, även om det kanske inte känns så precis just nu. Varesig det är att du ramlat av cykeln och slagit dig, inte får leka med din iPad för att du måste göra läxorna eller att du som förälder har en pissig dag på jobbet där allt går emot dig. Då är denna låt precis det du behöver. Att ta en paus, lyssna på den lekfulla melodin och bara ta det lugnt.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.