Den brittiska musikern Adam Cresswell och hans musikprojekt Rodney Cromwell är här aktuell med singeln The Winter Palace.

Popmuzik Podcast

Här bjuds vi på mjuka synthar som tillsammans med ett luftigt och drömliknande arrangemang fick mig att tänka på OMD när jag lyssnade på låten. Riktigt nice och mysig synthpop skulle jag säga. The Winter Palace handlar om att glömma en gammal kärlek, vilket inte är så lätt när personen dyker upp i ens drömmar. Om det så är på dagen eller natten.

The Winter Palace är tagen från Rodney Cromwells album Memory Box som släpptes i våras.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011