Den brittiska musikern Adam Cresswell och hans musikprojekt Rodney Cromwell är här aktuell med singeln The Winter Palace.

Svensk Pop

Här bjuds vi på mjuka synthar som tillsammans med ett luftigt och drömliknande arrangemang fick mig att tänka på OMD när jag lyssnade på låten. Riktigt nice och mysig synthpop skulle jag säga. The Winter Palace handlar om att glömma en gammal kärlek, vilket inte är så lätt när personen dyker upp i ens drömmar. Om det så är på dagen eller natten.

The Winter Palace är tagen från Rodney Cromwells album Memory Box som släpptes i våras.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.