Lola Lennox är här tillbaka med ännu en stark poplåt i form av Wherever you go som då följer upp singeln La La Love Me som du även kunde höra här i bloggen.

KMR Studios

Nya singeln är skriven av sångerskan tillsammans med Andy Stochansky och Hailey Collier och bjuder på en mogen poplåt som är som klippt och skuren för BBC Radio 2 samt P4-publiken. Lite retrokänsla, stark sång och på det hela bra poplåt.
Wherever you go handlar om att flytta hemifrån och med det starta upp den där långdistansförhållandet med ens familj. Sångerskan berättar för bloggen:

”Jag är van vid känslan av att ha mitt hjärta på två ställen. Det är en övergående känsla som sträcker sig över städer och hav.
Jag skrev Wherever you go om saknade människor. Jag flyttade till LA för några år sedan och lämnade kvar vänner, familj och minnen. När jag navigerade mitt nya liv i Amerika, klamrade jag mig fast på de människor jag lämnade; att förlora dem var en svår del med att växa upp och följa mina musikdrömmar. Trots att låten återspeglade längtanens utmaningar ville jag att musiken skulle kännas positiv och uttrycka den spänning som följer med att man har människor i ens liv att älska. Att hantera långväga relationer är en lektion i att släppa taget och vara mottaglig för vilket resultat livet ger dig; att öppenhet är platsen musiken kom ifrån. Med tiden har jag sett hur budskapet Wherever you go har utvecklats medan världen har förändrats så mycket. 2020 var vi alla tvungna att anpassa oss till ett liv långt ifrån dem vi älskar.”

Till sin hjälp att producera låten jobbade Lola med Braeden Wright och sin mor Annie Lennox och du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.