Första regeln när man lyssnar på amerikanska Hannah Tragers musik är att man ska ha kul och vara sig själv. Den andra regeln är att se till att spela musiken riktigt riktigt högt. Och slutligen tredje och sista regeln är att aldrig glömma att det inte finns några regler. Om jag får tillägga, en väldigt charmig inställning till musikskapande och hur hennes lyssnare ska konsumera musiken. Bortom dessa regler vill Hannah att vi ska lyssna på hennes musik som om vi var bästa vänner som sitter och skvallrar om ex, break-ups, skrattar och gråter. Helt enkelt delar allt som livet är. Hannah Trager är på det sättet en artist som vill vara otroligt nära med sin fans och det känns väl som det viktigaste man kan vara idag.

Popmuzik Popcast

Nya singeln Pity Party In A Crowded Room är första singeln från en kommande EP med titeln The Full Story. Första smakprovet är att ses som kapitel ett, både i den bemärkelse att det är första singeln, men även då det presenterar ett nytt sound och era för artisten. EP:n kommer vara som en samling med historier ur Hannahs liv, och precis som hon önskar med sitt artisteri kommer vi få komma nära och ta del av livets upp- och nedgångar. 

Pity Party In A Crowded Room är inget annat än ren och skär pop, relativt avskalat och atmosfäriskt men väldigt snyggt gjort. Det är tidsenligt och relevant i dagens pop-klimat. Ni hör den nya singeln från Hannah Trager här i bloggen. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.