Första regeln när man lyssnar på amerikanska Hannah Tragers musik är att man ska ha kul och vara sig själv. Den andra regeln är att se till att spela musiken riktigt riktigt högt. Och slutligen tredje och sista regeln är att aldrig glömma att det inte finns några regler. Om jag får tillägga, en väldigt charmig inställning till musikskapande och hur hennes lyssnare ska konsumera musiken. Bortom dessa regler vill Hannah att vi ska lyssna på hennes musik som om vi var bästa vänner som sitter och skvallrar om ex, break-ups, skrattar och gråter. Helt enkelt delar allt som livet är. Hannah Trager är på det sättet en artist som vill vara otroligt nära med sin fans och det känns väl som det viktigaste man kan vara idag.

Nya singeln Pity Party In A Crowded Room är första singeln från en kommande EP med titeln The Full Story. Första smakprovet är att ses som kapitel ett, både i den bemärkelse att det är första singeln, men även då det presenterar ett nytt sound och era för artisten. EP:n kommer vara som en samling med historier ur Hannahs liv, och precis som hon önskar med sitt artisteri kommer vi få komma nära och ta del av livets upp- och nedgångar. 

Pity Party In A Crowded Room är inget annat än ren och skär pop, relativt avskalat och atmosfäriskt men väldigt snyggt gjort. Det är tidsenligt och relevant i dagens pop-klimat. Ni hör den nya singeln från Hannah Trager här i bloggen. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply