Första regeln när man lyssnar på amerikanska Hannah Tragers musik är att man ska ha kul och vara sig själv. Den andra regeln är att se till att spela musiken riktigt riktigt högt. Och slutligen tredje och sista regeln är att aldrig glömma att det inte finns några regler. Om jag får tillägga, en väldigt charmig inställning till musikskapande och hur hennes lyssnare ska konsumera musiken. Bortom dessa regler vill Hannah att vi ska lyssna på hennes musik som om vi var bästa vänner som sitter och skvallrar om ex, break-ups, skrattar och gråter. Helt enkelt delar allt som livet är. Hannah Trager är på det sättet en artist som vill vara otroligt nära med sin fans och det känns väl som det viktigaste man kan vara idag.

DOLBY ATMOS

Nya singeln Pity Party In A Crowded Room är första singeln från en kommande EP med titeln The Full Story. Första smakprovet är att ses som kapitel ett, både i den bemärkelse att det är första singeln, men även då det presenterar ett nytt sound och era för artisten. EP:n kommer vara som en samling med historier ur Hannahs liv, och precis som hon önskar med sitt artisteri kommer vi få komma nära och ta del av livets upp- och nedgångar. 

Pity Party In A Crowded Room är inget annat än ren och skär pop, relativt avskalat och atmosfäriskt men väldigt snyggt gjort. Det är tidsenligt och relevant i dagens pop-klimat. Ni hör den nya singeln från Hannah Trager här i bloggen. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011