Kanadensarna Young Negrensé och Tristan Renaud samarbetar än en gång med singeln Highway to the Sun som nyligen släppts. Sist de släppte singel var Honeydew som i höstas och låtarna kommer sedan samlats på en EP som släpps inför sommaren.

Popmuzik Lover

Nya singeln bjuder på varm elektroproduktion som färgats av 80-talet i stil. Det blir en bra bilkörarlåt skulle jag säga, vilket kanske inte är så konstigt med tanke på låtens titel. För visst känner man den varma brisen i ansiktet från att åka på en soldränkt motorväg när man lyssnar på låten? Med andra ord är det bara att ladda låten i bil-spellistan och ta dig ut på vägarna.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.