Det var i början av året som Lola Lennox debuterade med singeln In the wild. Efter en knippe singlar under året så är det nu dags för den brittiska sångerskan att knyta ihop året med den souliga och 60-talsdoftande låten La la love me. Här bjuds vi på härligt medryckande produktion medan sångerskan dagdrömmer om den stora kärleken.

Lola berättar för bloggen:

”Jag brukar dagdrömma. Som låtskrivare lockas jag av att ta mig bort från världen runt mig för att fantisera om situationer som är berusande och uppslukande, som hur en viss doft kan ta dig tillbaka till ett minne från barndomen. Jag gillar att utforska olika tillstånd som tar dig bort…
Vi har alla upplevt fasen mellan attraktion och engagemang, där kärleken ännu inte har uttryckts och osäkerheten i framtiden får dig att bläddra mellan lycka och ångest, genom en kemisk rusning . La la love me fångar de brinnande önskningarna om kärlek, riktig kärlek. Den typ som gör att varje dag känns som en fest och framkallar en aptit på livet.”

La la love me är skriven av sångerskan tillsammans med Carl Ryden, samt producerad av sångerskans mamma Annie (yes, that Annie) samt Dan Muckala och Braeden Wright.

Lola släpper även en hel EP under 2021. Men innan den är ute kan du lyssna på La la love me här i bloggen.

La la love me var tidigare i Januari den mest spelade låten på BBC Radio 2. Det kan vi fira med att sångerskan nu släppt en musikvideo också som du kan kolla in här nedan.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.