Belgiska Hunter Falls är tillbaka med en soul-doftande hit med Ain’t No Love. Med sin unika sångröst är nya singeln trollbindande och Hunter Falls djupa och rika stämma fullkomligt äger hela låten. Denna mid-tempo singel flirtar både med R&B, soul och modern pop och skapar en perfekt hybrid däremellan. Pratar vi stämning är det är en relativt mörk ljudbild som presenteras i Ain’t No Love, ett akustiskt akustiskt trum-beat inleder och guidar oss igenom låten som både innehåller gospel-kör och en pampigt svulstig sista refräng. 

Popmuzik Popcast

Vi hör hur Hunter Falls behandlar ämnet kärlek och närmare bestämt, en kärlek som var relativt infekterad. För att uttrycka det milt verkar det inte vara någon kärlek som har gått till spillo av uppbrottet.

Ain’t No Love markerar artistens andra singel för året och lovar stora saker från Hunter Falls. Född i Belgien men delvis uppvuxen i England ämnar denna artist att sammanbinda olika kulturer genom sitt artisteri och musikskapande. Något som vi definitivt applåderar. 

Hör nya singeln Ain’t No Love med Hunter Falls här i bloggen! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Popcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.