Belgiska Hunter Falls är tillbaka med en soul-doftande hit med Ain’t No Love. Med sin unika sångröst är nya singeln trollbindande och Hunter Falls djupa och rika stämma fullkomligt äger hela låten. Denna mid-tempo singel flirtar både med R&B, soul och modern pop och skapar en perfekt hybrid däremellan. Pratar vi stämning är det är en relativt mörk ljudbild som presenteras i Ain’t No Love, ett akustiskt akustiskt trum-beat inleder och guidar oss igenom låten som både innehåller gospel-kör och en pampigt svulstig sista refräng. 

Vi hör hur Hunter Falls behandlar ämnet kärlek och närmare bestämt, en kärlek som var relativt infekterad. För att uttrycka det milt verkar det inte vara någon kärlek som har gått till spillo av uppbrottet.

Ain’t No Love markerar artistens andra singel för året och lovar stora saker från Hunter Falls. Född i Belgien men delvis uppvuxen i England ämnar denna artist att sammanbinda olika kulturer genom sitt artisteri och musikskapande. Något som vi definitivt applåderar. 

Hör nya singeln Ain’t No Love med Hunter Falls här i bloggen! 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply