Efter att ha släppt EP:n Better Mess i höstas är det nu dags för Ashley Zarah att släppa en helt ny låt. Ashes in the sea heter den och är en rytmisk poplåt som influerats av orientaliska rytmer. Arrangemanget är medryckande och kändes både spännande, poppigt och unikt måste jag säga. Ashley bjuder på dramatisk sång och lyckas med konststycket att både vara poppig samtidigt som hon är lite experimentell.

Popmuzik Lover Patreon

Ashes in the sea i sig handlar om att återfödas och återuppstå. Att låta ens gamla jag förintas i lågorna och sedan se ens nya jag resa sig upp från askan, vilket passar bra nu under vårdagjämningen samt Norooz.
Låten släpps som musikvideo regisserad av Shirin Nahvi och du kan se resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011