Himlen öppnar sig och vi får glimta in i vad som komma skall från Bazzis nya platta. Vid det här laget är det old news att jag är stormförtjust i den här killens musik. Vad som inte är gammalt är soundet och uttrycket artisten levererar på den aktuella singeln Heaven. Med atmosfärisk sång och mjuk förförande produktion levererar han en klockren pophymn men R&B twist.  

Följ på Apple Music

Heaven för mig är intressant eftersom det är så tufft att välja en singel från albumet. Plattan Infinite Dream är så mångsidig och det visar så många olika sidor av mina musikskapande förmågor att välja en enda för att representera hela verket är omöjligt. Men Heaven är något jag trodde fansen skulle tycka om och skulle vara en fin föregångare till all galenskap och vansinne som de kommer att få höra på albumet. Jag gjorde Heaven på Hawaii för cirka 2 och ett halvt år sedan med mångårig samarbetspartner och bästa vän, Kevin White. När jag lyssnar på skivan kan jag fortfarande se de rosa och lila solnedgångarna…. och alla galna andra aktiviteter som pågick där borta ;) Jag hoppas att ni älskar det lika mycket som vi älskade att göra det ”

Bazzi

Släppet markerar det andra från sångarens efterlängtade tredje soloalbum. Som fan av artisten känns det extremt spännande att få sätta tänderna i hela 19-spår i September, men tills dess håll tillgodo med denna singeln.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011