Himlen öppnar sig och vi får glimta in i vad som komma skall från Bazzis nya platta. Vid det här laget är det old news att jag är stormförtjust i den här killens musik. Vad som inte är gammalt är soundet och uttrycket artisten levererar på den aktuella singeln Heaven. Med atmosfärisk sång och mjuk förförande produktion levererar han en klockren pophymn men R&B twist.  

Apple Music Svensk Pop

Heaven för mig är intressant eftersom det är så tufft att välja en singel från albumet. Plattan Infinite Dream är så mångsidig och det visar så många olika sidor av mina musikskapande förmågor att välja en enda för att representera hela verket är omöjligt. Men Heaven är något jag trodde fansen skulle tycka om och skulle vara en fin föregångare till all galenskap och vansinne som de kommer att få höra på albumet. Jag gjorde Heaven på Hawaii för cirka 2 och ett halvt år sedan med mångårig samarbetspartner och bästa vän, Kevin White. När jag lyssnar på skivan kan jag fortfarande se de rosa och lila solnedgångarna…. och alla galna andra aktiviteter som pågick där borta ;) Jag hoppas att ni älskar det lika mycket som vi älskade att göra det ”

Bazzi

Släppet markerar det andra från sångarens efterlängtade tredje soloalbum. Som fan av artisten känns det extremt spännande att få sätta tänderna i hela 19-spår i September, men tills dess håll tillgodo med denna singeln.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.