Att melodifestivalscenen är den absolut största och viktigaste scen för alla svenska artister i år är väl oundvikligt. Så det känns med det helt naturligt att Måns Zelmerlöw då tar chansen att påa en ny låt när han är programledare för hela finalen. 

Popmuzik Popcast

Hur är den nya singeln då? Jo, helt klart radiovänlig pop som troligtvis kommer gå varm på de flesta kanaler i Sverige. Måns ger en inlevelsefull sångprestation till denna mid-tempo balad. I linje med tidigare låtar och platta får vi musik som flirtar med OneRepublics sound och låter Måns röst glänsa. Come Over Love handlar om att känna sig ensam på insidan men ha problem med att be om den hjälpen som man kanske behöver. 

Med tanke på att Måns Zelmerlöw både sitter med i juryn på nya miljonsatsningen Masked Singer och har rejäl uppbackning med PR kommer nog singeln både synas och höras i de flesta medier möjligt. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.